Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Βόμβα Καρατζαφέρη:Ιδιώτες έχουν αγοράσει βαλιτσάκια της ΕΥΠ και παρακολοθούν όποιον γουστάρουν"

apokaliptiko 2Σε μια αποκάλυψη μεγατόνων προχώρησε χθες βράδυ ο Σπύρος Καρατζαφέρης στο Αποκαλυπτικό Δελτίο με αφορμή τις αθρόες και χωρίς ελέγχους, παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, πέντε επιχειρηματίες στην Ελλαδα έχουν αγοράσει βαλιτσάκια παρακολουθήσεων, μικρότερης ή ίδιας εμβέλειας με αυτό της ΕΥΠ και παρακολουθούν όποιον γουστάρουν.
"Παρακολουθούν από φίλους μέχρι υπουργούς και αξιωματούχους". Τους ελέγχει ο εισαγγελέας ή η ΑΔΑΕ;", τόνισε ο Σπύρος Καρατζαφέρης στο Αποκαλυπτικό.
Τα βαλιτσάκια βρίσκονται με βεβαιότητα στα χέρια δύο μεγαλοεπιχειρηματιών με πλήθος δραστηριοτήτων, ενός εφοπλιστή που αντιμετωπίζει... περιπέτειες στην Ελλάδα και το εξωτερικό κι ενός ξενοδόχου. Στην ίδια λίστα, βρίσκονται ένας μεσάζοντας και ένα ακόμα πρόσωπο, που ασχολείται και με τα μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα, για να λειτουργήσουν άψογα τα συγκεκριμένα συστήματα, οι επιχειρηματίες αυτοί έχουν προσλάβει έμπειρα στελέχη, στη συντριπτική τους πλειοψηφία συνταξιούχοι του ΟΤΕ.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, πέραν του παράνομου της διαδικασίας, τίθενται και ζητήματα εθνικής ασφάλειας, καθώς τα συγκεκριμένα βαλιτσάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για να παρακολουθούνται οι επιχειρηματικοί αντίπαλοι, αλλά ακόμα και κυβερνητικά στελέχη και αξιωματούχοι.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η παρέμβαση της δικαιοσύνης και του εισαγγελέα είναι επιβεβλημένη, ώστε να αναζητηθούν οι κάτοχοι των συστημάτων και να γίνουν γνωστοί σε όλους τους Έλληνες για να γνωρίζουμε όλοι ποιοι παίζουν τέτοια παιχνίδια εις βάρος της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.